Είσοδος

 

Κάνε φωτοανάπλαση για πορσελάνινη επιδερμίδα!

 

Η κόπωση, ο ανεπαρκής ύπνος, αλλά και η φτωχή σε θρεπτικά συστατικά διατροφή, αποτελούν κάποιες από τις σοβαρές αιτίες που το δέρμα σου δείχνει θαμπό, με μειωμένη ελαστικότητα και περισσότερες μελαγχρωματικές βλάβες (κηλίδες-λεκέδες).

 

Η θεραπεία της φωτοανάπλασης με την τεχνολογία I.P.L. αντιμετωπίζει υπέρ αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα, προσφέροντας σου επιδερμίδα όσο υγιή, ελαστική, βελούδινη και λαμπερή θα ήθελες. Επίσης επιτυγχάνει σημαντική μείωση των λεπτών ρυτίδων, χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα φωτεινό, λείο δέρμα με ελάχιστες ατέλειες.

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία ανανέωσης κυττάρων, παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και σύσφιξης των χαλαρωμένων μυών του προσώπου, λαιμού και μπούστου, θεραπεία της ακμής, ευρυαγγειών, μικρών ρυτίδων και πανάδων του δέρματος.

Εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο, λαιμό ντεκολτέ αλλά και στα χέρια. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές και το δέρμα αποκτά άμεση φωτεινότητα. Όσο προχωρούν οι συνεδρίες, τόσο έρχεται στην επιφάνεια ένα δέρμα νεότερο, απαλότερο και πιο υγιές στην όψη. Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει, δεν κοκκινίζει! Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

 

Κατάλληλη για δέρματα με:

1. φωτογήρανση

2. δυσχρωμίες, καφέ κηλίδες

3. ευρυαγγείες

4. ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα)

5. τραχύ δέρμα

photoanaplasi

 

Αριθμός συνεδριών: 4-6

Συχνότητα: ανά 3 εβδομάδες

Συντήρηση: 1 φορά ανά 3μηνο (εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες)

*Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις συστάσεις του θεραπευτή.