Είσοδος

Φυσικό Lifting

                      

Τρία προγράμματα:

1. ενεργοποίηση κολλαγόνου-ελαστίνης.

2. επιδερμική-μυική σύσφιξη.

3. μείωση και λείανση των ρυτίδων.

Στόχοι:

• Σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού.

• Τόνωση των μυών του προσώπου.

• Επαναφορά το οβάλ του προσώπου.

• Μείωση των ρυτίδων.

endermolift

 

Μια αντιγηραντική θεραπεία για ένα φυσικό Lifting. Είναι μια πολύ χαλαρωτική θεραπεία, όπου για 30 λεπτά ένα μικρό κεφάλι παράγει μηχανικά ρυθμικούς παλμούς για την ενθάρρυνση των συνδετικών ιστών του δέρματος. Ακόμα και μετά από μία συνεδρία το δέρμα έχει βελούδινη και νεανική αίσθηση. Κάθε ίντσα από το δέρμα λαμβάνει άμεση τόνωση εστιάζοντας στο περίγραμμα των ματιών, του λαιμού και την γραμμή του σαγονιού.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (ή του πελάτη).

- Αφυδατωμένο (άτονο) δέρμα, που προκαλείται από την ρύπανση, το κάπνισμα ή την κακή διατροφή. Ανακαλύψτε μία νέα χροιά ακτινοβολίας.

- Χαλαρό δέρμα, που προσδιορίζεται ως ένα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το μηχάνημα έχει ενεργητική δράση για την βελτίωση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και για την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

- Ώριμο δέρμα, ενισχύει την μυική υποστήριξη του δέρματος, εστιάζοντας στο πόδι της χήνας, στις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη. Το αποτέλεσμα αυξάνεται με τον αριθμό των συνεδριών. Οι γραμμές μειώνονται και το δέρμα αποκτά σταθερότητα.

 

Αριθμός συνεδριών: 10-12 φορές

Συχνότητα εβδομαδιαία: 1-2 φορές

Συντήρηση: 1-2 φορές ανά μήνα 

*Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις συστάσεις του θεραπευτή.

Videos